Privacy & Cookies policy

“La petite provence” draagt zorg voor uw privacy en handelt hierbij steeds in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische privacywet.
Lees deze Privacyverklaring om meer te weten te komen over de manier waarop persoonsgegevens worden ingezameld en verwerkt op deze website.

Door deze website te gebruiken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met de wijze waarop “La petite provence” persoonsgegevens verzamelt en verwerkt, zoals hieronder beschreven.

1. Veiligheid

La petite provence” verbindt zich ertoe om, in samenwerking met de beheerder van onze webshop, al de gepaste technische en organisatorische maatregelen te treffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, verlies, onbedoelde wijziging, beschadiging of openbaarmaking.

2. Verwerking van persoonsgegevens

Via deze website worden op verschillende manieren persoonsgegevens over u verzameld.

De gegevens die door u via de website worden meegedeeld, worden enkel gebruikt om de door u gevraagde informatie/producten te kunnen leveren en om u de nieuwsbrief(ven) te sturen. 
Door deze persoonsgegevens mee te delen, gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat “La petite provence" deze gegevens mag bewaren en verwerken voor bovengenoemde doeleinden.
In geen geval zal uw e-mailadres, gebruikersnaam of paswoord echter worden meegedeeld aan derde partijen.

3. Cookies

Op deze website worden zogenaamde "cookies" gebruikt: kleine deeltjes informatie die door de browser op uw computer worden opgeslagen. De cookies worden op deze website gebruikt om uw voorkeurstaal te onthouden, om u te kunnen identificeren bij een volgende bezoek aan deze website, om aan te geven welke pagina's u recent bezocht hebt en om statistieken omtrent het bezoek van de website te verzamelen.

U kan in uw browser het gebruik van cookies uitschakelen, maar dit leidt ertoe dat deze website grotendeels onbruikbaar wordt.

4. Recht van aanpassing en verbetering

Zoals voorzien door de Privacywet, kan u uw persoonsgegevens steeds raadplegen en kosteloos wijzigen door “La petite provence” te contacteren op de vermelde contactgegevens.

5. Wijzigingen

"La petite provence” behoudt zich het recht voor om de Privacyverklaring steeds te veranderen.
Deze Privacyverklaring werd het laatst gewijzigd en herzien op 05 april 2020.

6. Contactgegevens

“La petite provence” is verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en ziet toe op de vertrouwelijkheid en de veiligheid van de gegevens. U kan “La petite provence” contacteren op [email protected]

7. Google Analytics

"Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven."

Contactgegevens
La petite provence
Grootstraat 36
3570 Alken
[email protected]

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2020 Lapetiteprovence | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel